Return Policy

Förändring av order
Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara, förändra sin order, dock med reservation för av kund beställd vara vilken ej lagerföres. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen. Notera att order som redan levererats ut från vårt system av självklara skäl ej kan ändras. 

Avbeställning
Avbeställning av order är möjlig utan kostad för kund fram till den tidpunkt ordern effektuerats. Effektuering sker vanligtvis genom att faktura och frakthandlingar skapas. Avbeställning efter det att ordern effektuerats är ej möjlig. Du som kund är i fall vi effektuerat din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från oss. 

Ångerrätt
Mottagaren har rätt att ångra sitt köp eller byta till annan storlek, färg eller vara inom 14 dagar. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Kontakta oss via info.brandsinfashion@gmail.com innan du returnerar ditt paket. Uppge då ditt orderid, ev fakturanummer och vilken vara det gäller. Uppge även om du istället vill byta mot annan vara, alt. om pengarna ska returneras till beställaren. Den som returnerar en vara får själv stå för returfrakt och transportrisk. Vi mailar dig när returen inspekterats och godkänts/icke godkänts. Vi löser inte ut försändelser som återsänds mot postförskott/ rekommenderad postgång eller inte är fullt frankerade. 
Vid utnyttjande av ångerrätt skall mottagaren betala våra fraktavgifter som kan komma att överstiga det fraktbelopp vi erlagt mottagaren vid beställning. (För närvarande 25$-45$)
Observera att öppet köp eller bytesrätt inte gäller REA-varor.
Se Adress & Tel. på förstasidan.
Notera!
Vid retur av vara måste du kontakta oss för instruktioner.

Observera att öppet köp eller bytesrätt inte gäller REA-varor eller varor köpta med rabattkod.

Ev. faktura måste alltid betalas före retur, återbetalning sker via en kreditfaktura då vi mottagit returen.

 

Copyright © 2022 uggaustraliasweden.se All Rights Reserved.